Булах, Д. С.Близнюк, Ольга МиколаївнаМасалітіна, Наталія ЮріївнаЧернявська, Світлана Миколаївна2024-01-082024-01-082021Дослідження фізіолого-біохімічних властивостей мікробних компонентів кефірного грибка / Д. С. Булах, О. М. Близнюк, Н. Ю. Масалітіна, С. М. Чернявська // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 29-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2021, [18-20 травня 2021 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2021. – 113 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/72728ukкефірні грибкимолочно кислі бактеріїмолочно кисла продукціяпереробка молокамолочні продуктиДослідження фізіолого-біохімічних властивостей мікробних компонентів кефірного грибкаArticle