Облікові системи та їх інтеграція в умовах повністю автоматизованої обробки інформації - Крупка, Я. Д.; Муравський, В. В. (НТУ "ХПІ", 2008)
Розглянуті проблемні питання інтеграції видів обліку. Досліджено можливість первинної реєстрації господарських операцій в умовах повної автоматизованої системи обліку. Подано авторський погляд на процес інтеграції системи обліку на основі бездокументної реєстрації господарських операцій.

The question of division and integration of the types of account is considered. Possibility of primary registration of economic operations in the conditions of the complete automation system of account is explored in article. The author seeing of process of integration of the system of account on the basis of without documenting account is given.
Keywords: інтеграція обліку; бездокументний облік; автоматизація; єдина інформаційна база