Розроблення ППЗ для промислових контролерів VIPA у середовищі WinPLC7 - Лисаченко, Ігор Григорович; Бабіченко, Анатолій Костянтинович; Дзевочко, Альона Ігорівна (My University, 2023)
Методичні вказівки розроблені для проведення комп’ютерного практикуму з навчальної дисципліни «Програмне забезпечення промислових контролерів» зі студентами спеціальності 174 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Вони вміщують необхідні теоретичні відомості для розроблення прикладного програмного забезпечення (ППЗ) для промислових контролерів VIPA у середовищі WinPLC7 V4/V5/V6.
Keywords: методичні вказівки; програмне забезпечення; таймери; лічильники; ШІМ регулювання; ПІД-регулювання; обмін даними; контролер