Україні – 25: здобутки і випробування - Сакара, Юрій Дмитрович; Ніколаєнко, Віталій Іванович; Шишкіна, Євгенія Костянтинівна; Мотенко, Ярослав Володимирович (НТУ "ХПІ", 2016)
Метою методичної розробки є надання допомоги викладачам у проведенні лекцій і бесід, присвячених подіям останніх 25 років. Ключові події політичного, соціально-економічного та культурного життя країни розміщено у хронологічній послідовності.
Keywords: незалежність; вибори до Верховної Ради; вибори Президента України; політичні партії України; Конституція України; Померанчева революція; Революція Гідності; Євромайдан