Методика контролю рівня тактичної підготовленості тенісистів-початківців - Донець, Юрій Георгійович; Євтифієва, Ірина Ігорівна; Євтифієв, Андрій Сергійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Авторами розроблена методика контролю рівня тактичної підготовленості тенісистів-початківців, яка дозволяє здійснювати індивідуальний підбір найбільш ефективних методів і засобів у програмах підготовки, спираючись на розрахунки показників результативності дій у тактичних ситуаціях, прийняття ефективних рішень у яких є основою гри з рахунком.
Keywords: методика контролю; тактична підготовленість; тенісисти-початківці; індивідуальний підбір; результативність; теніс; спортсмени; тренування