Управління міжнародними маркетинговими комунікаціями підприємства - Геворкян, Артем Юрійович; Гутнєва, О. О. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розкрито питання особливостей реалізації маркетингової комунікаційної взаємодії в Інтернеті, виявлено основні переваги мережі Інтернет як носія маркетингових комунікацій, проведено їх порівняльний аналіз та запропоновано класифікацію веб-ресурсів як невід’ємного носія комунікацій в Інтернеті.

The article explores the issue of marketing communications features of interaction online, found the main benefits of the Internet as a medium of marketing communications, made a comparative analysis and proposed a classification of web-resources, as an indispensable medium of communication on the Internet.
Keywords: глобалізація економіки; маркетингові комунікації; мережа Інтернет; інтернет-маркетинг; електронні ресурси; веб-ресурси; marketing communications; Internet; Internet marketing; electronic resources