Проблеми комерційної реалізації результатів інтелектуальної діяльності - Косенко, Андрій Васильович; Перерва, Петро Григорович (My University, 2020)
Обґрунтовано, що комерціалізація об’єктів інтелектуальної власності – це процес перетворення результатів науково-технічної та інноваційної діяльності в товар і їх ефективна реалізація в промислових масштабах. Комерціалізація є найважливішим елементом інноваційного процесу.
Keywords: інтелектуальна власність; винахідництво; новаторство; товари; інноваційні процеси