Підготовка кваліфікованих робітників у ПТНЗ з використанням ІОС - Люльчак, Світлана Юріївна (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розглянуто технологію функціонування інформаційного освітнього середовища для забезпечення підготовки кваліфікованих робітників у професійно-технічних навчальних закладах.

The article deals with an informational educational environment of the institution, the requirements for it, the educational process at its base, the organization of all parts of the schools.
Keywords: підготовка професійна; підготовка кадрів; підготовка фахівців; середовище освітнє; середовище інформаційне; технології інформаційно-комунікаційні