Дослідження проблем управління міжнародними проектами - Глізнуца, Марина Юріївна; Крамськой, Дмитро Юрійович; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
Доведено, що в даний час проєктний підхід стає все більш амбітним і спостерігається все більше проникнення його в управлінську практику. Чимало організацій починають дивитися на себе крізь призму проектно орієнтованої діяльності. У той же час зростає потреба в професійних проектних менеджерах, так як всі зацікавлені сторони очікують від проекту досить високих позитивних результатів.
Keywords: проектний менеджмент; міжнародний бізнес; управлінська практика; світовий ринок