Формування класифікації товарів з позиції макроекономіки - Мардус, Наталія Юріївна (Таврійський національний університет ім. В. І. Вернадського, 2018)
Досліджено теоретичні і методичні підходи до формування класифікації товарів внутрішнього ринку, як одного із основних видів ринків. Подано класифікацію товарів з різних точок зору визначення і управління ринковими процесами в економіці. Подальшого розвитку набула запропонована класифікація товарів за ознаками з позицій макроекономіки за значимістю для національного господарства.

Theoretical and methodical approaches to the formation of the classification of goods of the domestic market as one of the main types of markets are researched. The classification of goods from different points of view is provided for the definition and management of market processes in the economy. The further development of the proposed classification of goods by signs from the standpoint of macroeconomics is important for the national economy.
Formation of classification of goods from the position of macroeconomics
Keywords: ринок; внутрішній ринок товарів; мікроекономіка; макроекономіка; національне господарство; market; domestic commodity market; microeconomics; macroeconomics; national economy