Застосування високомолекулярних теплоносіїв у галузі реодинамики - Білецький, Е. В. (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті розглядається сучасний стан досліджень використання неньютонівських рідин, як проміжних теплоносіїв для проведення теплових процесів на підприємствах хімічної, харчової та переробної галузей.

The article analyses state-of-the-art research in the use of non-Newtonian fl uids as heat carrears in heat processes in chemical, food, and processing industries.
Use of high molecular heat carriers in rheodynamics
Keywords: теплові процеси; енерговитрати; теплові апарати; температура; теплофізичні властивості; теплота паротворення