Застосування канбан-технологій в менеджменті безпеки - Пронюк, О. Д. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
У даній роботі розглядається застосування методології канбан (Jira, Trello) для спрощення організації та поліпшення ефективності управління охороною праці на підприємстві.

This paper considers the application of the kanban methodology (Jira, Trello) to simplify the structure and improve the efficiency of occupational safety management in the enterprise.
Application of canban technology in safety management
Keywords: цифрова трансформація; безпека праці; канбан-дошка; digital transformation; occupational safety; kanban board