Стенд для випробування і дослідження пневмодвигунів - Абрамчук, Федір Іванович; Воронков, Олександр Іванович; Харченко, А. І.; Жилін, С. С.; Нікітченко, Ігор Миколайович; Червяк, В. С. (НТУ "ХПІ", 2011)
Розглянуто пристрій стенду для випробування і дослідження пневмодвигуна, створеного на кафедрі ДВЗ ХНАДУ. Розглянуто його можливості і результати випробувань чотирициліндрового V-образного поршневого пневмодвигуна
Keywords: двигуни; стиснене повітря; стенд; пневмоавтомобілі; гібридна силова установка; золотниковий повітророзподіл