Навігаційні системи авіаційних носіїв апаратури дистанційного зондування Землі - Андрєєв, Сергій Михайлович; Жилін, Володимир Анатолійович (Національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського "Харківський авіаційний інститут", 2019)
Викладено теоретичні основи побудови навігаційних систем літальних апаратів, особливості побудови навігаційних комплексів авіаційних носіїв апаратури дистанційного зондування Землі, основи супутникових навігаційних систем та їх застосування. Для студентів, що вивчають дисципліни "Засоби аерокосмічного моніторингу", "Фотограмметрія та дистанційне зондування", "Транспортно-навігаційні ГІС" за спеціальностями 193 "Геодезія i землеустрій" і 103 "Науки про Землю".
Keywords: навчальний посібник; навігаційні системи; дистанційне зондування Землі; роботизація літальних апаратів; навігаційні параметри польоту; характеристики навігаційних комплексів