Безпека використання кадмію для виготовлення сонячних панелей - Панчева, Ганна Михайлівна; Дащенко, В. Е. (ФОП Панов А. М., 2020)
Обґрунтовано доцільність та необхідність перевірки нових технологій на питання безпеки використання та впливу на навколишнє середовища.

Feasibility and necessity of testing new technologies on the issues of safety of use and impact on the environment are substantiated.
Safety of using cadmium for manufacture of solar panels
Keywords: шкідливі відходи; сонячна енергетична установка; потужність; охорони навколишнього середовища; сонячна ферма; hazardous waste