Переваги застосування інгібіторів корозії з відновлювальних ресурсів - Романчук, Олександр Олександрович; Топільницький, Петро Іванович; Романчук, Вікторія Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Проведено огляд літературних джерел стосовно переваг застосування інгібіторів з відновлювальної сировини.
Keywords: хімічні реакції; нафтогазова промисловість; корозійні середовища; дослідження; біологічні сполуки; потенційні альтернативи; інгібіторна дія