Гербич, К. С.Павлова, Т. В.Варанкіна, Олександра Олександрівна2023-03-272023-03-272021Гербич К. С. Біотехнологія пивного напою з додаванням бактерій роду Lactobacillus / К. С. Гербич, Т. В. Павлова, О. О. Варанкіна // Теоретичні та практичні дослідження молодих вчених : зб. тез доп. 15-ї Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів та аспірантів, 1-3 грудня 2021 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2021. – С. 338-339.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/63633ukвиробництво пивабактерії роду Lactobacillusзброджуваннядоброджуванняосвітлення пивного напоюБіотехнологія пивного напою з додаванням бактерій роду LactobacillusThesis