Особливості роботи з різнорівневою групою у немовному ЗВО - Мох, Юлія Андріївна (СГ НТМ "Новий курс", 2025)
Сьогодні тільки деякі ЗВО мають можливість групувати студентів для вивчення іноземних мов відповідно до їхнього рівня. Найчастіше – це мовні ЗВО. У немовних навчальних закладах студентів групують за роком навчання, і в одній групі можуть опинитися студенти, які вже мають певний рівень іноземної мови, так і ті, хто починає вивчати цю мову з нуля. Якщо розділити такі групи за рівнями неможливо, викладачеві необхідно застосовувати технологію різнорівневого навчання, що передбачає оволодіння навчальним матеріалом на різному рівні, але не нижче базового.
Keywords: навчальний процес; педагогічна діяльність; іноземна мова; студенти; планування занять