Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Конструювання контрольно-діагностичних приладів" - Смолін, Юрій Олександрович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Метою лабораторних робіт з дисципліни «Конструювання контрольно-діагностичних приладів» є закріплення і розширення одержаних теоретичних знань та придбання практичних навичок з розробки текстової і графічної конструкторської документації (КД), що визначає склад і побудову виробу і вміщує всю необхідну інформацію для його виготовлення, контролю, приймання, експлуатації, технічного обслуговування і ремонту відповідно до діючих стандартів ЄСКД та ДСТУ.
Keywords: методичні вказівки; лабораторна робота; конструювання контрольно-діагностичних приладів; контрольно-діагностичні прилади; метрологія; вимірювальна техніка