Методичні вказівки до лабораторних робіт "Визначення питомого електричного опору однорідних напівпровідників і тонких напівпровідникових шарів" з розділу "Контактні та безконтактні методи визначення питомого електричного опору напівпровідників" дисципліни "Фізичні методи дослідження матеріалів" - Копач, Володимир Романович; Хрипунов, Геннадій Семенович; Кіріченко, Михайло Валерійович; Зайцев, Роман Валентинович (НТУ "ХПІ", 2009)
Методичні вказівки до лабораторних робіт з розділу "Контактні та безконтактні методи визначення питомого електричного опору напівпровідників" дисципліни "Фізичні методи дослідження матеріалів" стосуються двох лабораторних робіт: "Визначення питомого електричного опору однорідних напівпровідників за їхнім повним електричним опором" і "Визначення питомого електричного опору однорідних тонких напівпровідникових шарів чотиризондовим методом"
Keywords: питомий електричний опір; напівпровідники; метод амперметра-вольтметра; струм; система зондів