Методологія дослідження інноваційної діяльності підприємства - Палієнко, А. О. (НТУ "ХПІ", 2013)
Пропонується програма виявлення інноваційного потенціалу підприємства та його інноваційної діяльності. В роботі розглядаються підходи до аналізу становища підприємства в сфері інноваційної політики, наведено систему показників, за допомогою яких можна охарактеризувати інноваційну активність організації. Запропоновано методику проведення аналізу інноваційної діяльності та його етапи.

The program of exposure of innovative potential of enterprise and his innovative activity is offered. In-process examined going near the analysis of position of enterprise in area of innovative policy, the system of indexes by which it is possible to characterize innovative activity of organization is resulted. Offered method of leadthrough of analysis of innovative activity and its stages
Keywords: інновації; інноваційна діяльність; інноваційна активність; інноваційний потенціал; аналіз інноваційної діяльності; innovations; innovative activity; innovative potential; analys of innovative activity