Методичні вказівки до семінарського заняття "Синергія в організації" з навчальної дисципліни "Менеджмент І" - Лінькова, Олена Юріївна (НТУ "ХПІ", 2018)
Методичні вказівки до проведення семінарського заняття з дисципліни "Менеджмент І" "Теорія організацій" тема "Синергія в організації" розроблено на допомогу у вивченні дисципліни та організації роботи студента на семінарських заняттях. Викладений матеріал орієнтує студентів на вивчення першоджерел та літератури, яка містить приклади практичного застосування досягнень науки менеджменту в діяльності вітчизняних компаній та компаній, які працюють в державах з ринковою економікою. В методичних вказівках наведені актуальні теми для підготовки до семінарського заняття на тему "Синергія в менеджменті" за двома змістовними модулями: основні положення теорії організації; організація як об'єкт дослідження.
Keywords: менеджмент; теорія організацій; синергія в організації; організація