Оцінка доцільності переведення транспортних засобів на альтернативні палива з технічної та екологічної позицій - Захарчук, В. І. (НТУ "ХПІ", 2013)
Наведено результати розрахункових досліджень перспективності застосування альтернативних моторних палив в засобах технологічного транспорту методом інтегральної оцінки рівня екологічної безпеки та технічної досконалості транспортних засобів.

Suggested the results of rated investigations of perspectiveness of use of alternative motor fuels in means of technological transport by method of integral estimate of level of ecological safety and technical ideality of vehicles
Keywords: альтернативне паливо; екологічні показники; alternative fuel; vehicle; ecological indices