Бухгалтерський облік витрат на створення веб-сайту та операцій з реалізації товарів в інтернет-магазині - Бондаренко, Олексій Миколайович (Класичний приватний університет, 2018)
Відкриття власного інтернет-магазину дає підприємствам значні переваги в умовах конкурентного ринку. У статті розглядаються організаційні питання відкриття інтернет-магазину, наведено бухгалтерський облік витрат на створення веб-сайту магазину. Розглянуто порядок відображення в обліку операцій із придбання та продажу товарів інтернет-магазином, наведено перелік первинних документів з оформлення таких операцій.

Opening owns online store gives enterprises significant advantages in a competitive market. This article looks at the organizational issues related to the opening of the online store, the accounting of the costs of creating a website for the store. The order of reflection in the accounting of transactions for the acquisition and sale of goods by the online store is considered, a list of primary documents for processing such transactions is given.
Accounting for the costs of creating a website and transactions for the sale of goods in the online store
Keywords: інтернет-магазин; витрати на створення веб-сайту; первісна вартість товарів; продаж товарів; інтернет-покупки; online store; cost of creating a website; initial cost of goods; acquisition of goods; sale of goods