Розподіл потоків потужності у гідрооб’ємно-механічних трансмісіях, що працюють за схемою "диференціал на вході" - Самородов, Вадим Борисович; Бондаренко, Анатолій Ігорович (НТУ "ХПІ", 2012)
У роботі наведені схеми гідрооб’ємно-механічних трансмісій, що працюють за схемою "диференціал на вході" зі всіма можливими з'єднаннями механічної та гідравлічної гілки з ланками триланкового планетарного механізму. Визначені напрями потоків потужності в замкнутому контурі даних двопотокових трансмісій.

The charts of hydrostatic-mechanical transmissions which work on a chart “differential on an entrance” with all of possible connections of mechanical and hydraulic branch with the elements of three-unit planetary mechanism are in-process resulted. Directions of streams power are certain in the reserved contour of the examined two streams transmissions.
Keywords: трактор; безступінчаста трансмісія; гідроагрегат; швидкісний діапазон; tractor; continuously variable transmission; hydromachines; speed range