Методичні вказівки до лабораторної роботи "Використання вказівників у програмах мовою C++" - Безменов, Микола Іванович; Безменова, Ольга Миколаївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2014)
Можливість безпосереднього доступу до пам’яті за допомогою покажчиків – один з найбільш значущих засобів програмування мовою C++. При роботі з покажчиками програмісти досить часто зіштовхуються зі специфічними проблемами, оскільки в деяких ситуаціях механізм роботи покажчиків може виявитися доволі заплутаним. Метою даної лабораторної роботи є практичне освоєння покажчиків як засобу доступу до пам’яті, сфери їх використання і операцій, які можуть вико нуватися над покажчиками.
Keywords: методичні вказівки; лабораторні роботи; програмування; мова C++; покажчики