Формування функцій інформаційно-консультаційної служби в агропромисловому секторі економіки - Товажнянський, Павло Вячеславович; Перерва, Петро Григорович (Полтавський державний аграрний університет, 2022)
Доведено, що завданням інформаційно-консультаційної служби є розширення доступу сільськогосподарських товаровиробників до кваліфікованих консультаційних послуг, що сприятиме підвищенню ефективності сільськогосподарського виробництва, якості та рівня життя в сільській місцевості, розширенню альтернатив зайнятості на селі.
Keywords: Інновації; агропромисловий комплекс; економіка; розвиток; ефективність