Гірничий енциклопедичний словник - Білецький, Володимир Стефанович; Красуцький, Ф. К.; Золотко, О. А.; Панов, Б. С.; Гнєушев, В. О.; Суярко, В. Г.; Дриженко, А. Ю.; Олійник, Т. А.; Волобаєв, І. В. (Східний видавничий дім, 2004)
Словник є першим вітчизняним універсальним довідковим виданням у галузі гірничої науки та техніки. Містить 12700 термінів та терміносполучень (статей), у т. ч. 3-й том 1200 статей.Адресований гірничим інженерам, геологам, науковцям, аспірантам, студентам гірничих спеціальностей та фахівцям суміжних галузей, широкому загалу інженерно-технічних працівників гірничих підприємств та читачам, які цікавляться освоєнням надр.
Mining encyclopaedic dictionary
Keywords: довідкове видання; планета Земля; материки; океани; країни; басейни; гірничо-економічні райони; родовища корисних копалин; гірничі підприємства; гірничомашинобудівні підприємства