Удосконалення захистів розподільних мереж з об’єктами малої енергетики (сонячними електростанціями) - Бурбело, М. Й.; Мельничук, С. М. (НТУ "ХПІ", 2013)
В статті обґрунтовано інформативні параметри для виявлення несиметричних пошкоджень ліній електропередачі, прилеглих до об’єктів малої енергетики. Пропонується в якості інформативних параметрів використовувати відношення струмів зворотної та прямої послідовностей або умовної потужності зворотної послідовності та повної потужності навантаження, а також рівності модулів приростів цих струмів або потужностей

Informative parameters are justified to identify asymmetric damage power lines adjacent to the power industry of small objects in the article. The authors propose to use as informative parameters of the ratio of currents reverse and forward sequences or conditionally power reverse and full load power and the equality of these modules increments currents or powers
Keywords: короткі замикання; неповнофазні режими; відношення струмів; прирости струмів; навантаження; кабель; short-circuit; open-phase modes; current ratio; current increment