Основні напрямки створення високоточного стабілізатора основного озброення танка - Александрова, Тетяна Євгенівна; Лазаренко, А. О. (НТУ "ХПІ", 2011)
В работе сформулирована проблема создания высокоточного стабилизатора танковой пушки и перечислены основные задачи, решение которых позволяет решить сформулированную проблему.

This work defines the problems of creating high-stabilizer tank gun and listed the main problems; solution of this problem can solve the formulated problem.
Keywords: танкове озброєння; удосконалення стабілізаторів; танкова гармата; безплатформена інерціальна система; бортова ЕОМ