Зв'язки з громадськістю - Чернобровкіна, Світлана Віталіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Зв’язки з громадськістю – це невід’ємна частина сучасної управлінської діяльності, спрямована на створення атмосфери взаєморозуміння між організацією і громадськістю, між партнерами в усіх сферах суспільного життя на основі правдивої і повної інформації. Курс лекцій з дисципліни «Зв’язки з громадськістю» складається з двох модулів. До першого модуля входять теми, які висвітлюють основні напрямки роботи зв’язків з громадськістю. Теми лекцій, які утворюють другий модуль, визначають планування та управління зв’язками з громадськістю.
Keywords: курс лекцій; реклама; PR; думка громадська; громадськість; комунікації організаційні; комунікації вербальні; комунікації невербальні; засоби масової інформації; PR-кампанії; пабліситі; імідж; репутація; фандрайзинг; управління антикризове; маркетинг