Стрес-тестування як метод оцінки кредитного ризику в умовах євроінтеграції - Маковоз, Оксана Сергіївна (Говерла, 2020)
Охарактеризовано оцінку кредитного ризику за методом стрес-тестування, який активно застосовується провідними європейськими країнами, як раціональна та обґрунтована практика щодо розробки превентивних заходів з передбачення та нейтралізації ризиків.

It is characterized assessment of credit risk by a stress testing method which is actively applied by the leading European countries as rational and reasonable practice on development of preventive actions on anticipation and neutralizations of risks.
Stress testing as the method of assessment of credit risk in the conditions of European integration
Keywords: глобалізація; кількісна оцінка; банки; фінансовий ринок; стресові події