Формування страхового фонду документації, яка надається на електронних носіях - Козирев, В. М. (НТУ "ХПІ", 2010)
В статті розглянуто традиційну технологію – мікрофільмування (формування зображення на мікроплівці) і запропоновано використовувати технологічну модель, побудовану на основі застосування електронно-мікрографічних (цифро-аналогових, гібридних) технологій довгострокового зберігання та оперативної видачі різних видів документів (інтегровану (гібридну) технологію виготовлення та зберігання документів страхового фонду документації).
Keywords: СФД; технологія мікрофільмування; хіміко-фотографічна обробка; КОМ-системи; мікрофільм; електронно-мікрографічна технологія