Організація спортивних змагань в плані медичного забезпечення та оснащення - Юр'єв, В. Е.; Юр'єва, В. Е.; Ковальов, О. В.; Грдзелидзе, С. Р. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
В статті знайшли відображення питання організації спортивних змагань, їх медичне забезпечення та оснащення. Висвітлені функціональні обов’язки спортивного лікаря в ході підготовки до змагань та в період проведення самих змагань. Надається примірний перелік виробів медичного призначення та лікарських засобів, необхідних при проведенні спортивних змагань.
Keywords: організація спортивних змагань; спортивний лікар; медичний кейс; перелік виробів медичного призначення; перелік лікарських засобів