Оцінка стану внутрішнього ринку товарів на основі показників факторно-обумовлюючого характеру - Мардус, Наталія Юріївна (Видавничий дім "Гельветика", 2018)
Стаття присвячена дослідженню зміни показників стану та розвитку внутрішнього ринку товарів на основі факторно-обумовлюючого характеру у рамкам методичного підходу до оцінки стану внутрішнього ринку товарів з метою формування узагальнюючих коефіцієнтів розвитку внутрішнього ринку товарів факторно-обумовлюючого характеру.

The article is devoted to the study of changes in the indicators of the state and development of the domestic market of goods on the basis of factor-determining character in the framework of the methodological approach to assessing the state of the domestic commodity market in order to formulate generalizing factors of the development of the domestic market of goods factor-causing nature.
Evaluation of the state of the internal market of goods on the basis of indicators of the factor-determining character
Keywords: внутрішній ринок; товар; коефіцієнт; зміна; динаміка; оцінка; domestic market; commodity; coefficient; change; dynamics; estimation