Методичні вказівки до практичних занять з навчальної дисципліни "Легка атлетика з методикою викладання" - Арабаджи, Анна Юріївна; Фоменко, Вікторина Вікторівна; Капустіна, Тетяна Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2026)
Дані методичні вказівки укладені для студентів спеціальності А7 «Фізична культура і спорт» і надають можливість забезпечити проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Легка атлетика з методикою викладання» у очній, змішаній та дистанційній формі навчання. Метою навчальної дисципліни є: формування у студентів цілісної системи необхідних знань, умінь і навичок стосовно методики проведення занять із легкої атлетики з різними категоріями населення в усіх ланках системи фізичної культури та спорту, оволодіння технікою видів легкої атлетики, набуття знань з проведення навчальної, змагальної, організаційної роботи.
Keywords: методичні вказівки; фізична культура; спорт; легка атлетика; біг; стрибки; педагогічна діяльність