Забезпечення особистої безпеки в умовах екстремальної ситуації - Мовмига, Наталія Євгенівна; Медвідь, Д. В. (ФОП Панов А. М., 2020)
Розглянуто основні шляхи забезпечення особистої безпеки з точки зору психологічного фактору.

The main ways to ensure personal safety in terms of psychological factors are considered.
Ensuring personal security under an extreme situation
Keywords: психологічна безпека; психологічна складова; особливі умови; екстремальні умови; людський чинник; personal safety; psychological safety