Винокурова, А. П.Півень, Олена Миколаївна2024-01-072024-01-072023Винокурова А. П. Використання математичного моделювання при розробці рецептури лікеру "Anna banana" / А. П. Винокурова, О. М. Півень // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 31-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2023, 17-20 травня 2023 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2023. – С. 523.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/72698ukалкогольні напоїлікерибананирецептури лікерівлікер "Anna banana"органолептичні показникисмако-ароматичні показникинатуральні інгредієнтиматематичне моделюванняплани Шефферецептурні компонентидегустаційна оцінкаматематичні моделірівняння регресіїliquorsВикористання математичного моделювання при розробці рецептури лікеру "Anna banana"Article