Соціологія культури - Болотова, Вікторія Олександрівна (НТУ "ХПІ", 2017)
Дана навчально-методична розробка містить тексти лекцій з курсу "Соціологія культури" для студентів денного відділення, що навчаються за напрямом "Соціологія" в НТУ "ХПІ". Наведені методичні матеріали дозволять полегшити оволодіння курсом, систематизувати отримані знання, підвищити рівень підготовленості студентів до семінарських занять, зорієнтувати у пошуку додаткового матеріалу.
Keywords: соціологія культури; соціологія; культура; елементи культури; культурний шок; глобалізація