Визначення вмісту миш'яку в рідких продуктах коксохімічного виробництва - Голік, Наталія Михайлівна; Мартинова, Алла Юріївна; Багрова, Валентина Валеріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Досліджено сировину коксохімічну для виробництва технічного вуглецю на вміст миш'яку.
Keywords: дослідження; методика вимірювання; хімічна продукція; контроль; виробництво технічного вуглецю; фотометричний метод; точність