Некрасов, Павло ОлександровичТкаченко, Наталія Андріївна2016-04-252016-04-252015Некрасов П. О. Дослідження механізму ферментативної трансетерифікації жирів та етилових ефірів жирних кислот / П. О. Некрасов, Н. А. Ткаченко // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : прогр. та матеріали 4-ї Міжнар. наук.-техн. конф., 24-25 березня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 155-156.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/21124ukпродукти харчуванняпродукти функціональніліпіди структурованіДослідження механізму ферментативної трансетерифікації жирів та етилових ефірів жирних кислотThesis