Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни "Маркетингова політика розподілу" - Ткачова, Надія Петрівна (НТУ "ХПІ", 2014)
Методичні вказівки розроблено на підставі учбової програми дисципліни, складеної відповідно до державних вимог до підготовки студента за фахом "Маркетинг".
Keywords: запас товарний; ринок збуту; рух товарів; підприємство промислове; торгівля оптова; торгівля роздрібна; закупівля державна; замовлення державне; контроль знань; оцінка знань; тести