Роль корпоративної культури у розвитку трудового потенціалу підприємства - Крисенко, А. В.; Іваницький, Вадим Дорофійович (НТУ "ХПІ", 2013)
В статті обґрунтовано роль корпоративної культури у розвитку трудового потенціалу. Розкрито завдання, функції позитивної корпоративної культури, сутність впливу на розвиток якісних характеристик трудового потенціалу підприємства. Виявлено недоліки у впровадженні корпоративної культури на вітчизняних підприємствах, розроблено пропозиції щодо їх усунення.

The role of corporate culture in development of labour potential is based in the article. A task, functions of positive corporate culture, essence of influence, is exposed on development of high-quality descriptions of labour potential of enterprise. Failings are discovered in introduction of corporate culture on domestic enterprises, suggestions are developed in relation to their removal.
Keywords: позитивна корпоративна культура; конкурентоспроможне підприємство; трудова активність; інноваційна активність; corporate culture; labour potential; labour activity; inovational activity