Збірка розрахунково-графічних завдань з вищої математики - Католик, Ірина Мирославівна; Гайдаш, Аліна Михайлівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
У збірці представлені розрахунково-графічні завдання з вищої математики, що охоплюють сім її розділів, а саме: «Елементи лінійної алгебри», «Векторна алгебра та аналітична геометрія», «Диференціальне числення функції однієї змінної», «Невизначений інтеграл», «Визначений інтеграл», «Диференціальні рівняння» та «Ряди». Кожне РГЗ включає 30 варіантів завдань і супроводжується детальною інструкцією для їх розв’язання. Посібник призначений для викладачів математики та студентів прискореної форми навчання.
Keywords: розрахунково-графічні завдання; вища математика; прискорена форма навчання; алгебра; векторна алгебра; інтеграли