Методичні вказівки до практичних занять за темою "Загальна інформація про США" - Бадан, Антоніна Анатоліївна (My University, 2021)
Методичні вказівки "Загальна інформація про США" англійською мовою містять стислу інформацію про географію та економіку США, її ландшафт, відомі місця та пам’ятники, загальну інформацію про Вашингтон та Нью-Йорк. Кожний підрозділ включає низку вправ та завдань на активізацію усного мовлення: питання за текстом, переклад, опис географічних об’єктів, тощо.

The manual "General facts about the USA" (in English) gives brief information of the US geography, economy, famous sights and monuments, as well as general information about Washington and New York. Each chapter includes a number of exercises and assignments aimed at oral speech activation: questions on a text, translation, geographical features descriptions, etc.
General facts about the US
Keywords: методичні вказівки; географія; пам'ятки культури; ландшафт; економіка; гірські системи; навчальний процес; перекладацькі навички; лінгвістика; geographic; economics; landscape; monuments