Методичні підходи до визначення потреби в обігових активах на підприємствах роздрібної торгівлі - Власова, Наталія Олексіївна; Михайлова, Олена Валентинівна (Донецький національний університет економіки і торгівлі, 2011)
У статті розглянуто наявні методичні підходи до визначення потреби в обігових активах на підприємствах роздрібної торгівлі, а також можливості їх використання в умовах застосування сучасних торгово-технологічних і інформаційних технологій.
Keywords: управління підприємством; нормування потреби; метод прямого розрахунку; метод укрупненого розрахунку; метод техніко-економічних розрахунків; метод економіко-статистичний; методи економіко-математичні; метод експертних оцінок; технології інформаційні