Удосконалення технології ферментативного гідролізу жирів - Некрасов, Павло Олександрович; Плахотна, Юлія Миколаївна; Некрасов, Олександр Павлович (Технологический центр, 2011)
Дана робота присвячена дослідженню гідролізу олії під дією ферментних препаратів вітчизняного та закордонного виробництва. Створені математичні моделі процесів та оптимізовано їх параметри.

This article covers the investigation of hydrolysis of oil by domestic and foreign produced enzymes. The mathematical models of the processes were designed and process conditions were optimized.
Improvement of fat enzymatic hydrolysis technology
Keywords: ліпаза; оптимізація; моделювання математичне; lipase; optimization; mathematical modeling