Рухова активність студентів як фактор підвищення працездатності - Зюзюка, К. А.; Внукова, О. М. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2026)
Досліджено вплив регулярної рухової активності на рівень розумової та фізичної працездатності студентів. На основі проведеного опитування проаналізовано сучасний стан фізичної культури в житті молоді та обгрунтовано необхідність впровадження активних пауз та тренувань для запобігання перевтомі.
Keywords: рухова активність; працездатність; здоровий спосіб життя; фізичне виховання; студенти; фізична культура