Перевірка готової продукції у металевих балончиках наповнених зрідженим вуглеводневим газом - Марченко, Віктор Васильович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Методика визначає випробування, які застосовують при вихідному контролі готової продукції на підприємстві та спрямовані на пошук відмов при багаторазовому використання балону.
Keywords: виробнича методика; випробування; технічний контроль; виробнича лінія; акт невідповідності; відсутність витоків; утилізація; якість