Організаційні структури управління підприємством - Кармінська-Бєлоброва, Марина Володимирівна (ВД "ІНЖЕК", 2012)
У статті проаналізовано основні організаційні структури управління підприємством. Обґрунтовано їх адаптацію та використання в сучасних умовах. Запропоновано доцільність використання типів організаційних структур управління на підприємстві для ефективної підтримки реалізації обраної стратегії.

In the article the basic organizational structures of management are analyzed. It is grounded their adaptation and use in the modern world. It is proposed expediency of the types of organizational structures of management at the enterprise to effectively support the implementation of chosen strategy.
The Organizational Structures of Management
Keywords: структура управління; ієрархічна структура; дивізіональна структура; матрична структура; організація; management structure; hierarchical structure; divisional structure; matrix structure; organization